Om foreningen

AGS foreningen er en landsdækkende patientforening, stiftet i 2000, med ca. 70 familier, som medlemmer. Det er muligt at blive tilmeldt som Aktiv eller Passiv medlem af foreningen i forhold til om man er:

- AGS patient eller forældre til et AGS barn (aktiv)  

- Anden pårørende eller interessent i foreningen (passiv).

Foreningen yder støtte til patienter med sygdommen AGS og deres pårørende i form af information og rådgivning om sygdommen. Vi har medlemmer med AGS af begge køn i alle aldre. Foreningen samarbejder ligeledes med andre patient foreninger som Addison foreningen samt AGS foreninger fra andre lande. 
Medlemsblad


Hvert år udkommer vores medlemsblad, der bliver fremsendt til alle medlemmer i foreningen. Det udkommer i foråret og indeholder faglige historier, personlige beretninger og gode råd til livet med AGS som følgesvend.

Specielt de faglige indlæg kan være gode input til familier, der skal navigere i behandlingen og de forskellige fremgangsmetoder, der kan forekomme på tværs af landet.

Bestyrelsen tager gerne imod indlæg til det årlige blad, hvis du har en personlig historie eller læring til gavn for andre. Send os en mail på info@agsforeningen.dk.

(Seneste medlemsblad bliver fremsendt med posten til nye medlemmer)

Ønsker du at blive medlem?